Spring udUdskriv

Spring-ud-historie, Randers: Man kan sgu godt i Randers

Hej jeg er en pige fra 82, der altid har boet i Randers. For ca. 1 år siden, fandt jeg min kærlighed, en anden pige.

Jeg har altid været "drenget"; spillet fodbold, drillet pigerne osv. Drengene syntes at det var sejt, og efterhånden begyndte jeg også at føle mig meget som en dreng. Jeg fik et drenge kælenavn, blev klippet korthåret, så jeg virkelig lignede en dreng, for drengetøjet var jo det eneste jeg gik rundt i... og går rundt i! Utrolig mange har taget fejl igennem tiden, men det var jeg bare KANON glad for. For jeg ville være så drenget som overhovedet muligt. Selv den dag idag, er der folk der tager fejl, men fra den dag af, hvor jeg blev forelsket var det som om, jeg ikke længere ville være en dreng. Jeg ville være pige. Og jeg elsker at være pige! Nu retter jeg folk, hvis de tiltaler mig som dreng. Nu bliver jeg ikke kaldt IB længere. Jeg vil pludselig være 100% ved, at jeg er en pige!

I 5. klasse  blev jeg som sagt lidt populær blandt drengene... fik min første og eneste drenge kæreste... og det var sgu det, dengang. Jeg elskede ham, og dengang tænkte jeg ikke på piger. Det gik over efter nogle måneder, og siden dengang, har jeg ikke tænkt på drenge!

Så gik der nogle år, hvor der ikke var nogen jeg kiggede efter, heller ikke piger! Alle var på jagt efter en kæreste, men jeg havde det sgu fint uden! Og så kom tiden, hvor jeg skulle ud af 10. klasse og på Randers Statsskole!

Efter et par uger, blev jeg klar over min sexualitet. Jeg fortalte en af mine veninder fra Horsens det, og til min mindre overraskelse, var hun også til piger! Lidt efter blev jeg forelsket - i hende.. som hun havde været i mig i ca. ½ år!!!! (uden jeg vidste det!)

Efter ca. 3 månder, fik jeg fortalt det til en veninde her i Randers, og først efter 6 måneder, mine forældre. De tog det helt OK, og havde faktisk haft det lidt i tankene! For min kæreste havde været oppe at besøge mig hver weekend i 6 mån.!!

Så gik der lidt tid, og nogle flere fik det at vide... Lidt mere tid, og endnu flere!

Efter 9 mån. besluttede jeg at være helt åben om det.

Nu går jeg i 2.g, og de eneste responser jeg har fået, har været positive!! Selvom næsten hele gym , ved det.

Jeg har altid levet efter den regel, at folk fandme må tage mig som jeg er! Jeg har altid været lidt speciel, og de mennesker, der kender mig, blev ikke meget overraskede!!

Jeg tog chancen, og jeg må sige, at det har været fedt. Min klasse støtter mig, og er virkelig søde, selvom jeg nok havde forventet det stik modsatte.

Jeg har kun 2 ting at sige mere: FOLK! SPRING UD - DET ER KANON DEJLIGT AT VÆRE ÅBEN! Det er jo jeres liv, ikke andres! Så lev det da! Jeg ved jo godt at det tager tid, men den tid skal I også tage jer, så I er sikre.

Man kan sgu godt være lesbisk i Randers!

1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG