Spring udUdskriv

Spring-ud-historie, Frederikshavn: Stolt af at være lesbisk

Selvom Frederikshavn er en stor by, er det ikke nemt at være homoseksuel her. Det er en by, hvor de færreste står frem og viser de er homoseksuelle. Men jeg tog springet som 18-årig.

Det hele startede da jeg var 13 år. Jeg begyndte at lægge mærke til de handlinger jeg lavede. Og jeg opdagede til min "skræk", at jeg kiggede efter piger i stedet for drenge! Jeg snakkede med min daværende bedste veninde om det. Hun sagde til mig, jeg skulle tænke over om jeg måske var lesbisk. Og der gik ikke lang tid, inden jeg havde fundet ud af hvad jeg var til. Jeg var helt sikkert lesbisk. For jeg kiggede mere og mere efter pigerne, jeg begyndte at fantasere meget om pigesex. Men jeg troede det bare var en fase, jeg skulle igennem. Men det var det ikke!!

Da jeg som 18-årig fik en pige-kæreste, som jeg var meget glad for, sprang jeg ud overfor familie og venner. De tog det alle meget pænt. Faktisk er mine forhold til familiemedlemmer og vennerne styrket efter jeg sprang ud! Mine venner beundre mit "mod" til at tage springet. De synes det er fedt jeg er lesbisk, og de støtter mig 100%.

Grunden til at, jeg først sprang ud 4 år efter jeg "opdagede" min seksualitet var, at jeg ikke selv kunne acceptere det. Men nu hvor det er 1 1/2 år siden jeg sprang ud, er jeg helt afklaret med min seksualitet og har accpeteret det. Faktisk er jeg lidt stolt over at være lesbisk....
Jeg har besluttet at leve som åben lesbisk. Jeg er ikke flov over at fortælle folk, jeg er lesbisk. Det foreligger mig helt normalt nu!

Men det problem der er her i byen, er at der ikke er noget sted for unge homoseksuelle. Der er en forening/kaffe-klub, der mødes en gang om måneden, men dem der kommer er alle mænd, der er over 40, så det er jo ikke så fedt for mig!!
Derfor er en bøsseven og jeg, ved at starte en ungdomsgruppe i Frederikshavn.
Så vi håber de unge homoseksuelle kan komme frem, i stedet for at gemme sig som de har gjort i lang tid nu!

Ungdomsgruppen, som Lene skriver om, kører desværre ikke længere.

1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SØG