Spring ud

Spring-ud-historie, Jeg er lesbisk... og døv!

Ditte på 17 fortæller:

Hvordan fandt jeg ud af det? Hvornår, hvad, hvor, hvordan?

Det er nok en lang histoire!

Da jeg var 13-14-årig, var jeg meget usikker over min egen seksualitet, om jeg var til piger eller til fyre. Jeg var forelsket i den første dreng fra min skole. Havde været forelsket i ham i næsten to-tre år. Jeg turde ikke fortælle ham hvad jeg følte for ham, det turde jeg ikke engang. Jeg var bange for at han ikke ville synes om mig, hvis jeg fortalte ham det. Men han vidste at jeg var forelsket i ham, da andre fra min skole, havde røbet at jeg var forelsket i ham. Jeg var rigtigt sur over de rygter om mig!

Men så.. en dag hos en af min skolekammerater, der havde fødselsdag hvor jeg var inviteret med. Vi dansede, spiste dejligt mad og snakkede hyggeligt. Jeg begyndte at kiggede på en pige, som jeg synes er sød. Mit hjerte begyndte at banke for hende, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre ved det. Hun sad og spiste, jeg kiggede på hendes hår, det var som om hendes hår skinnede som guld eller som en sol.....Hun var så dejlig! Men jeg følte mig ikke somom jeg var til piger!

Efter kl halv tolv kørte min mor mig hjem! Jeg havde ikke snakket med min mor om det, jeg turde heller ikke!!! Fordi jeg var en bangebuks! Som en kylling!!! Jeg kunne ikke finder på hvad jeg skulle gøre ved det - troede jeg var unormal - at være forelsket i en pige! er det????

Jeg havde tænkt meget over min seksualitiet de næste dage, da jeg tænkte på festen og den pige. Vil gerne snakke med en om det, men det turde jeg ikke! Bangebuks og en kylling stadigvæk!

Men så begyndte jeg at kommet til en psykolog. Jeg fortæller psykologen - en dame - om min egen usikkerhed om min seksalitet. Næsten over en time!!! Rigtigt godt at få snakket! Det var jo lige det, jeg havde brug for. Fra starten var jeg til begge køn, altså det der hedder biseksuel.

Første havde jeg været kæreste med en fyr som også er døv. Omkring da jeg var 15-årig. Men vi droppede hinanden, da han ikke havde lyst til at komme sammen med mig, så det var i orden. Men ville jeg droppe ham? Nej!!!!!

Men det var kun fordi han ikke havde lyst til at komme sammen med mig. (snøft) Jeg kommer så sammen med en anden fyr, der er hørende....på 14-15-årig, men det var ikke vigtigt med alderen. Jeg var ca 15-16-årig. Ham kommer jeg sammen med i kun to uger!

Så var der den tredje, det var en pige fra min gamle skole. På det tidspunkt var jeg biseksuel. Vi kom sammen i seks måneder!!!!! Det gik helt okay... havde det godt med at være sammen med hende, jeg følte mig som om, hjertet havde ret i at jeg var til piger (betyder det at jeg er lesbisk?)

Men efter vi slog op, da opdagede min mor at jeg havde været sammen med hende, og hun forstod ikke hvorfor?? Eller hvorfor jeg var sammen med hende? Jeg havde forsøgt at forklare min mor det.. men hun hørte ikke efter hvad jeg sagde! Jeg var ret skuffet over min mor.

Det var på det tidspunkt, at jeg sprang ud som lesbisk, hvordan og hvornår? Hos min moster! Jeg fortalte dem hvad jeg følte for dem og mig selv, (min egen seksualitiet) Og det var der, at jeg sprang ud som lesbisk! De sagde tillykke til mig og det var et god beslutning - det var min moster der sagde det til mig. Det blev jeg glad for. Den sommer sprang jeg ud. Ud af skabet!!!!!!!!!

Færdig med historien? Nej....
Jeg mødte en fyr fra chatten! Men det var dumt at sammen med ham fra chatten. Men efter en uge droppede jeg ham og fortalte ham mine følelser. Mit hjerte havde stadig ret i at jeg var til piger, men hvorfor gjorde jeg det? Hvorfor var jeg sammen med en fyr?? Det var bare en prøve, så det var okay. Han accepterede det og vil godt være ven med mig, men jeg sagde nej tak til hans venskab.

Nå, Jeg har ikke en pigekæreste endnu, desværre. Men jeg mødte en lesbisk fra chatten, hende har jeg lige mødt, hun var så dejlig og sød at snakke med, vi sender sms og emails - men vi er IKKE kærester.

Jeg har været på besøg hos Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske seks gange, og det var dejligt at være der, snakke med de andre unge homoseksuelle. De var ikke på samme alder, men ældre.. øv.. Men jeg håber at der vil komme flere på min alder.-.)

Jeg er superglad for at være ud af skabet!!!!!!!!!!!

1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG