SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

Kan man springe ud pr. brev?
Tilbage til oversigt
 
Hej mit navn er stadigvæk Kristian. Siden jeg har skrevet sidst, har jeg sprunget ud over for 3 andre. Og kan bedst gøre det ved at skrive til folk.
Det er kun en af dem jeg har sagt det til, de 2 andre har jeg skrevet det til, men de har alle 3 taget det ret pænt. Men det helt store spørgsmål er hvorfor det kan være så meget svære at sige det til de venner man ser privat, for der er 2 der ikke har fået af vide jeg er bøsse endnu. Så skal jeg sige det eller skrive et brev til dem. Som jeg har det lige nu ville jeg bedst kunne skrive til dem, men er det en god ide eller en dårlig ide.
 
 
For det første vil jeg gerne sige tillykke med at det er gået godt med de tre du har fortalt det til. Det er helt okay at sige det med et brev. Her er det blot vigtigt at du også gør dig klar til en god snak bagefter, da de jo selvfølgelig gerne vil vide mere, og kunne tale med dig om det. Det er jo faktisk også derfor at DU fortæller dem det.
Hvorfor er det sværere at fortælle det til venner man omgås privat -spørger du. Det er klart at du frygter at de vil ændre deres syn på dig. Du er nervøs for at jeres venskab ikke vil fortsætte eller vil ændre sig.

Jeg kan klart sætte mig ind i de tanker, som jeg også selv havde...men min erfaring har været at mine venskaber faktisk blev styrket af at jeg åbnede op og var ÆRLIG overfor dem. Selvfølgelig ser de mig anderledes idag...men det de ser er jo egentligt blot et mere rigtigt billede. Og jo mere ærlig jeg har været jo mindre fordomme har der været at skulle kæmpe imod.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SØG