SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

20 år og ukysset!
Tilbage til oversigt
 
Hvad er gennemsnitsalderen for at springe ud.
Jeg mener, jeg er 20, og ret ukysset, og jeg føler mig virkelig gammel. Hvad er det normale.
 
 
Det er faktisk et spørgsmål vi bliver stillet tit. Hvad er sent, hvad er tidligt, hvad er normalt og hvad er unormalt? Alligevel er det et spørgsmål som jeg desværre ikke kan svare på. Jeg kender ikke til nogen undersøgelse der viser hvilken alder folk hovedsageligt har når man springer ud. Jeg vil samtidigt tro at det er meget afhængigt af hvor i landet man bor og hvilke andre familieforhold man har. Som du også kan læse i vores spring-ud-historier (under punktet "Spring Ud") er nogle klar til at springe ud allerede tidligt i puperteten, mens andre når at blive både gift og får børn og først i en høj alder vælger at følge sin seksualitet og derfor begynder at leve i et homoseksuelt forhold.
Jeg var selv 19 år før jeg første gang turde møde andre homoseksuelle. Jeg kender andre der er sidst i tyverne før de fik samlet mod til det. Det er meget individuelt hvornår man føler sig klar.
Men en god måde at starte på er ved at besøge en ungdomsgruppe. Kig på vores kort på forsiden af www.ungdomsgruppen.dk og se hvor din nærmeste ungdomsgruppe er.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG