SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

Hvad er jeg til?
Tilbage til oversigt
 
Hej... Jeg er drøn forvirret, jeg er en pige på 20, og jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg er.
Jeg har aldrig været sammen med en anden pige, jeg har kun været sammen med fyre. Jeg har også haft nogle forhold til et par fyre, men det går altid i vasken, efter en måned eller to, fordi at jeg faktisk ikke gider at være sammen med dem, så jeg finder altid på en eller anden dum undskyldning for at ende forholdet.
Men alligevel, har jeg et eller andet sted en følelse af, at jeg gerne vil have et forhold til en fyr, men at jeg bare ikke har mødt den rigtige endnu.
MEN...Der er bare lige det ved det, at pigerne altså også er lidt interesante. Jeg ved ikke om det er fordi, jeg bare er nysgerrig, og lige skal have det prøvet, eller om der ligger noget i det.
Ind til videre er jeg kommet frem til, at jeg måske er biseksuel, men alligevel ved jeg det ikke.
Når jeg har forelsket mig, har det de sidste 3-4 år næsten altid været i en pige, men er det måske også bare nysgerrigheden der tiltrækker mig, og giver mig et sus gemmen hele kroppen når jeg møder hende.
Jeg har også haft en lille smugle følelse at forelskelse i en fyr, men indtil videre er det jo gået ret hurtig overJeg håber i kan skrive et eller andet, så jeg kan blive en lillesmule klogere på mig selv. Tak
 
 
Som du selv skriver, går du med tankerne om, at du er biseksuel, og det kan meget godt være. Det sværeste er, at det faktisk kun er dig selv, der kan afgøre, hvem du er. Jeg tror, at det bedste for dig ville være, at prøve dig lidt frem og eksperimentere lidt. Måske skulle du springe ud i det og prøve at være sammen med en pige og se, hvordan det føles. Måske kunne du via vores hjemmeside se, hvor den nærmeste Ungdomsgruppe er og møde op i den og se, om det kan give dig noget. At finde ud af, hvem man er, er virkelig svært og hårdt. Man er så forvirret og ville bare ønske at man kunne få klarhed med det samme. Mange gange tror jeg, at man godt inderst inde ved, hvordan situationen hænger sammen, men man skal bare finde helt frem til det. Måske har du ikke mødt den rigtige fyr endnu eller også er de fyre din måde at udskyde de sande følelser på. Måske er du biseksuel eller lesbisk. Den eneste som ved det er dig, så jeg kan kun råde dig til at prøve dig frem, men husk altid kun at gøre det, du føler du er parat og har lyst til.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG