SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

At være eller ikke være
Tilbage til oversigt
 
Jeg sad lige og læste de spørgsmål igennem, som ungdomsgruppen har modtaget, og det virker som om at der er mange af os,dem der ikke rigtig ved fra eller til...Jeg er selv en 17-årig pige som stadig tumler med spørgsmålet: "At være eller ikke at være", og jeg vil rigtig gerne i kontakt med andre der har det på samme måde. Jeg har prøvet flere gange over internettet, ved at chatte, men jeg synes aldrig at jeg møder nogen i samme situation som mig: Der er usikker og helst bare vil forblive forholdsvis anonym indtil videre, og ha´ en eller anden at dele alle de her svære overvejelser med (uden at blive fuppet af en flok 14-årige drenge, der sidder og tager pis på en, som det nogle gange sker når man chatter...) Er der ikke et sted hvor vi kan mødes, en eller anden måde man kan komme i kontakt med hinanden på? Jeg kunne fx godt tænke mig at have en "netveninde", en penneveninde, som jeg kunne skrive mails til... Er der sådan en slags "kontaktannoncer" et eller andet sted på nettet?
 
 
Du har ganske ret i at der er mange der ligesom dig selv er forvirret over deres egen seksualitet, og desværre "tør" man ikke rigtigt stille spørgsmål om det til sin lærer, forældre eller venner fordi man er bange for at blive stemplet hvis man spørger om dette her.
Du har også ret i at chatrummene har sine positive og negative sider. Det positive er at man ganske anonymt kan søge folk og snakke om hvad som helst som man ellers ikke ville turde spørge om. Men anonymiteten har jo netop også den bagside at man aldrig kan være 100% sikker på at personen i den anden ende er hvad han/hun udgiver sig for at være. Og det kan man desværre aldrig helt garantere sig imod.
Men mit råd er at du fortsætter med at lede efter reélle folk på nettet. De findes og hvis du spiller med åbne kort vil du også møde andre der gør det. Jeg kender flere af denne slags gode penne- /chat-venner på nettet.
Ellers vil jeg opfordre dig til at prøve at møde op i en ungdomsgruppe (kig på kortet på vores hjemmeside for at finde den nærmeste gruppe i forhold til dig). Her kan man møde mange andre unge der også stadig har deres tvivl og forvirring omkring deres seksualitet.
Jeg håber at du finder nogle gode venner at chatte med og at du får styr på dine tanker. Som du kan læse i spring ud historierne på vores side, er de fleste på vej gennem en bunke forvirrende tanker i processen til at finde deres seksualitet og personlighed.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG