SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

Er jeg lesbisk?
Tilbage til oversigt
 
Hvis man er pige og tænder på at se andre piger, men man kan ikke finde på at være sammen med en anden pige ( i hvert fald ikke nu!) er man så lesbisk?
 
 
Lad mig først sige at der kun findes 1 person der kan afgøre OM du er lesbisk eller ej. Kun DU kan selv vide præcis hvilke tanker og følelser du går rundt med og derfor mærke om du er homo-, hetero- eller biseksuel.

Herefter er det vigtigt at fastslå at det at være homoseksuel IKKE et spørgsmål om sex, men om følelser. Hvis man kigger mest efter -, tænder mest på -, bliver lun på - eller ligefrem forelsker sig i - personer af sit eget køn, så er det nok en god indikator for hvilken seksualitet man har. Men man behøver jo ikke at sætte nogen titel på før man selv er sikker på hvad det er man er.

Hvis du er i tvivl så kan man jo lade sine følelser bestemme. (Jeg ved godt at det er MEGET nemmere sagt end gjort!) Hvis man bliver forelsket i en fyr kan man jo prøve det, hvis man bliver forelsket i en pige er der jo heller ikke noget galt med at prøve det. Det bedste råd jeg kan give dig er at du følger dit eget hjerte. Og lad være med at lade andre bestemme hvilke ting du prøver eller ikke prøver. Og hvis du f.eks. finder sammen med en pige behøver det jo ikke betyde at du skal gå i seng med hende. Du kan jo forklare at du ikke føler dig klar til det. Heller ikke her skal man nemlig lade sig presse til noget-som-helst.

Hvis du ikke ved hvor du skal kunne møde nogen søde piger som også er til piger kan jeg varmt anbefale at du besøger en ungdomsgruppe. Her kan du møde andre, og uden at du behøver forpligte dig til noget-som-helst.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG