SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

Jomfru og har ingen seksualitet
Tilbage til oversigt
 
Jeg er 20 år gammel og bor i en lille landsby uden for Næstved. Jeg bor hjemme men skal måske ind til København til august og gå på universitetet. Jeg er jomfru og har ingen seksualitet, og derfor er jeg rigtig forvirret fordi jeg hverken er be- eller afkræftet i min formodning. Jeg har gjort mig samme tanker som Claus i det der program på DR " på livet løs " ( eller noget i den stil ) om at jeg nok så efter personer af det samme køn fordi jeg ville sammenligne mig med dem og ikke fordi jeg var interesseret i dem. Men når mine kammerater snakker om og ser på piger kan jeg slet ikke følge deres tankegang eller hvad man nu skal kalde det. Derudover har jeg det heller ikke for godt da jeg lider af ensomhed, jeg har ikke rigtig nogen venner, hvilket nok er min egen skyld. Så du kan nok forstå at når så det andet kommer oven i at jeg er forvirret.
 
 
Jeg kan udemærket forstå at du er forvirret omkring din seksualitet. De fleste har sin tvivl på et tidspunkt og det er helt naturligt at du gør dig mange tanker omkring det.
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med at finde ud af om du er til fyre eller ej. Det er der kun én person der kan vide - DIG! Men jeg vil gerne prøve at give dig lidt du måske kan bruge til at finde ud af det med. Når du går på gaden - kigger du så mest efter fyrene eller pigerne? Når du bliver tiltrukket af en person er det så mest af fyre eller af piger? Når du tænker på/fantaserer om sex er det så med fyre eller piger?
Dette er ikke nogen garanti for noget som helst. Men hvis du hovedsageligt kigger efter, bliver tiltrukket af og tænker på sex med fyre er der en god chance for at du er til fyre. Hvis det mest er piger der er i fokus er du nok mest til piger, og hvis det er en blanding af piger og fyre er det jo muligt at du er biseksuel.
Kun du kan finde ud af dette. Og lad mig understrege at du slet ikke behøver at finde ud af alt dette lige nu. Du kan jo godt vælge at vente til du føler dig mere sikker på hvordan dine følelser er.
Men hvis du føler dig klar til at finde ud af det er mit råd til dig, at følge dit hjerte og se hvor det fører dig hen. Med det mener jeg virkelig at du bør følge dine indre instinkter og IKKE andre folks holdninger. Så hvis du mener at du måske er til fyre, så syntes jeg du skal prøve at møde andre unge fyre der er til fyre.
Det kan du gøre ved at møde op i en ungdomsgruppe. Der er en ny gruppe i Næstved der hedder BLINK (læs mere om den på Næstved siden under www.ungdomsgruppen.dk).
Hvis du ikke føler dig parat til at møde op i din egen by kan du evt. finde en mulighed for at besøge gruppen i Roskilde (Trianglen) eller ungdomsgruppen i København. I København er der unge fra både Slagelse, Ringsted og Frederikssund. Så der er også andre der kommer langvejs fra.
Hvis du opdager at det IKKE er fordi du er til fyre at du er i tvivl, så er der jo ikke sket nogen skade ved at møde op et par gange i en ungdomsgruppe.
Hvis du gerne vil snakke med nogen om det først kan du ringe til Ungdomstelefonen på 3336 0080 tirsdage kl. 19.00-21.00, hvor unge bøsser og lesbiske tager telefonen. Du har desuden mulighed for at ringe til Rådgivningen på 3313 1948 torsdage kl. 18.00-20.00.
Jeg håber at du finder ud af hvad dine følelser siger dig.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG