SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

Familien har været meget igennem
Tilbage til oversigt
 
Jeg er en 24-årig mand som lige er sprunget ud som bøsse/biseksuel. De fleste af min omgangs kreds ved det, men der er lige det med min familie. De har været meget igennem med mig (jeg er tidligere narkoman men clean), så jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige.
 
 
Det er ofte et dilemma at skulle springe ud for sine forældre/familie. Man vil så nødigt skuffe dem. Og det er helt almindeligt at man forestiller sig at det er det værste man kan fortælle dem. Men heldigvis er det yderst sjældent at forældre slår hånden af deres søn/datter fordi de er homoseksuelle.

Når du skriver at din familie har været meget igennem med dig tror jeg at du har ret...og derfor tror jeg også at de er glade for at du er clean og er lykkelige for at du er kommet ud af misbruget. Jeg tror at deres hovedprioritet med dig nok er at du forbliver glad og positiv, så derfor er din seksualitet ikke så essentiel for hvordan de ser dig. Du er deres søn, og de har været nervøse da du var narkoman...at være bøsse/biseksuel er jo ingenting i forhold til...
Nu må du ikke misforstå mig, og tro at jeg nedvurderer din seksualitet, for selvfølgelig er den da vigtig for dig, men det er jo ikke noget 'livstruende' som narkomani kan være. Så derfor tror jeg også at din familie vil bakke dig op i alt hvad der vil gøre dig glad.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SØG