SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

Gå i bad med hetero-venner
Tilbage til oversigt
 
Jeg er en 19 årige fyr der for godt et år siden sprang ud som bøsse for familien og venner. Jeg ville gerne spørge hvad man gør hvis man f.eks. skal i svømmebad eller ligende, hvor man skal i bad. Nogle af mine hetrovenner synes det er underligt, at jeg skal stå nøgen under bruseren sammen med dem. På sin vis forstår jeg dem. Det ville jo være som hvis de gik ind og tog bad med pigerne!? - Jeg ville gerne høre din/jeres mening om dette "emne"
 
 
Det er jo et rigtigt godt spørgsmål du stiller der! Det er nogle af de tanker, som en hel del bøsser har gjort sig!

Umiddelbart burde dine venner jo ikke have et problem med det. Men ok, nogle vil måske føle sig lidt "udsatte". Umiddelbart er det svært "bare at give en forklaring" til dig. For det handler også en del om, hvordan dit forhold til disse venner er! Men umiddelbart vil jeg sige, at hvis du selv har det fint med at være nøgne sammen med dem - så gør det!

Her er nogle argumenter du kan bruge i en samtale:

* bare fordi de er at det køn du foretrækker, så behøver du jo ikke at tænde på dem!
* de er dine venner - IKKE dine kærester/dem du går ud for at score.
* selv om dine hetero-venner skulle se deres mor eller en søster nøgen, så er der jo ikke noget seksuelt i det.
* Intet har ændret sig i jeres forhold (før/nu) - udover at du har valgt at være ærlig over for dem med hensyn til din seksualitet. Du har fortalte dem det, fordi du stoler på dem. For det generede dem vel ikke før du sprang ud? Så de er også nødt til at stole på dig!

Jeg kender iøvrigt flere bøsser, som ofte går i svømmehallen med deres hetero-venner. De har det fint med det! Men det er helt sikkert en god ide at tale om det, hvis det er det, de har lyst til. Hellere få snakket om tingene, end at de skal gå og tænke over de ting der rører sig i dem. Forhåbentligt vil det så på et tidspunkt blive noget de ikke tænker over til sidst.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG