SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

Elsker min ven der er på Speed
Tilbage til oversigt
 
hej jeg er en dreng på 16 fra det nordlige kbh jeg har et problem og det er at jeg er gået hen og blevet ret forelsket i min bedste ven ! han ved godt at jeg ar homo osv og han accepetere det men han har sagt hvis jeg lægger an eller rager på ham så vil vores venskab være slut ! ok men jeg kan ikke styre mine følelser så jeg er blevet ret forelsket fint nok udover at jeg har svært ved at ikke at gå og lure på ham osv.... men her i går fik jeg af vide at han er begyndt at ta speed og det kan jeg bare ikke "klare" forstået på den måde at jeg har svært ved ikke at tænk og "passe" på ham så jeg har rigtig nedtur fordi jeg ingen ting kan/må gøre han har sagt at hvis jeg siger det til nogle så bliver han pissesur og så er vi ikke venner mere hvad skal jeg gøre jeg er vildt bange for at noget skal ske´for ham jeg elsker ham so for vildt !!!!!!!!! skal jeg slutte mit venskab før det går for vidt eller hvad??
 
 
Det er en meget sur situation du er kommet i. Jeg ville ønske at jeg kunne give dig et svar der bare ville gøre det hele nemmere. Men det kan jeg desværre ikke. Lad mig dog svare dig alligevel, og jeg deler lige din historie op i et par afdelinger.
For det første skriver du om din kærlighed til en ven som ikke er gengældt. Her syntes jeg at det er vigtigt at du fuldt ud respekterer hans svar. Som du beskriver det, så respekterer han din seksualitet, og derfor er det også vigtigt at han kan mærke at du respekterer hans. Det er vigtigt for at bevare venskabet til ham. Et venskab som han IKKE har droppet da du sprang ud overfor ham, heller ikke da du sagde at du var forelsket i ham. Det siger mig at han er en RIGTIG god ven at have. Så hold fast i det venskab, og sæt det ikke over styr på grund af din forelskelse i ham.
For det andet beskriver du en situation om at han er begyndt at tage speed. Her vil jeg opfordre dig til at skille dine følelser ad. Så du "glemmer" alt om din forelskelse og KUN handler ud fra dit venskab ovefor ham. Forklar ham at du som hans ven er meget ked af at se hvad han gør, at du er bange for at der skal ske ham noget, og at du gerne vil have at han holder op med at tage speed.
Det er nemlig også det en ÆGTE ven bør gøre. Så forklar ham tydeligt at det IKKE er en forelsket fyr der blander sig, men en ægte ven der griber ind for hans egen skyld.
Men du skal i hvert fald ikke droppe ham som ven. Det vil ingen af jer få noget godt ud af. Hvis HAN vælger ikke at ville høre på dine gode og velmente råd, så må det være HANS valg at droppe dig, men hold ud og vis ham at en rigtig ven er bekymret for sin ven.


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SG