SpørgsmålUdskriv

Spørgsmål og svar

Homoseksuel og udlænding
Tilbage til oversigt
 
Jeg vil spørge om der er homoseksuelle udlændige i LBL? Jeg er selv en arabisk pige og vil høre om der findes piger eller drenge i LBL som har en anden baggrund en dansk?
 
 
Nu skriver du ikke om du mener LBL i København, Århus eller Aalborg, men kan da svare at jeg har mødt unge lesbiske og bøsser af andre etniske baggrunde end dansk i LBL i både Århus og København (har kun personligt besøgt Aalborgs LBL 1 gang og der mødte jeg ikke nogen "udlændinge" - dermed dog ikke sagt at der ikke er nogen nu)

Men for at være ærlig, er det desværre alt for få unge homoseksuelle af arabisk baggrund der møder op i ungdomsgruppen. Jeg kan ikke give nogen god forklaring på det, da der i hvert fald i miljøet (på Pan og andre homoseksuelle gå-i-byen-steder) er en del.

Det er måske den velkendte historie om "hønen og ægget". Hvis unge "udenlandske" homoseksuelle ikke har lyst til at være i en gruppe hvor der kun er "danskere", så er de jo samtidigt med til at de andre "udlændinge" med samme holdning, heller ikke dukker op. Jeg ved at nogle ungdomsgrupper har kæmpet denne kamp hårdt på kønsfordelingen, hvor pigerne ikke gider være i en gruppe med flest fyre og omvendt. Men der er kun 1 person der kan ændre det, og det er én selv.

Det var et lille politisk syn på sagen :-) men selvom du måske er den eneste "udlænding" der dukker op til introduktion, så vil du sikkert snart møde flere, enten i miljøet eller som nye i ungdomsgruppen, og måske selv være med til at få flere til at bruge tilbudet.

Du er bestemt ikke den eneste "udlænding" der har skrevet til os og vi er derfor også opmærksomme på at vi mangler historier der henvender sig til unge i den situation. De kultur-forskelle der kan være specielt i vores forældres generation stiller ofte unge "udlændinge" i en anden situation end de unge homoseksuelle "danskere".


1999 - 2018 © ungdomsgruppen.dk
- om os - links - tekniske problemer?
SØG